Молодих вчителів Кіровоградщини нагородили грамотами та подяками

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 30 березня, відбувся 45-ий обласний зліт молодих учителів Кіровоградської області.

Молодих вчителів, які цього року тільки розпочали свій трудовий шлях, привітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, заступник голови облради Ігор Степура та директор департаменту освіти і науки ОДА Володимир Таборанський.

Більшість учителів – випускники КДПУ ім. В. Винниченка. Тож із привітальним словом до молодих педагогів звернувся проректор із наукової Сергій Михида, який наголосив на важливості професії:  «Я дуже довго обговорював з колегами, що ж таке «зліт» і хто злітається? Злітаються, ті птахи, душі яких несуть свою енергію до інших, маленьких, які ще тільки формуються. Є політики, а є ідеологи. Кожен із вас – це ідеолог держави, це той, хто формує націю; той, хто формує її майбутнє».

За сумлінну працю та активний старт у професії найкращих молодих учителів нагородили грамотами та квітами від профспілок, обласної адміністрації та подяками від управління освіти.

Директор департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Володимир Таборанський під час заходу згадав і учасників АТО та їх дітей:

«Ми живемо в непростий час. Сьогодні наша молода держава виборює свою незалежність. Більше 20 працівників галузі освіти у свій час виявили бажання і добровільно стали на захист нашої держави. Сьогодні всі вони повернулися і працюють в своїх закладах, далі продовжують навчати і виховувати своїх учнів. У закладах області навчається понад 3 тис. учнів, батьки яких є учасниками антитерористичної операції.  Із свого боку влада та профспілкова організація роблять усе необхідне для того, щоб підтримати цю категорію, щоб вони відчули, що ми цінуємо їхній внесок  у захист нашої держави. На жаль, на наших школах збільшується кількість пам’ятних дошок. Уже понад 100 пам’ятних дошок відкрито на навчальних закладах Кіровоградщини. Ми вшановуємо пам’ять тих випускників, які відали за нашу країну найцінніше, що можна відати – своє життя».

Окрім того, переможці конкурсів Містер та Міс освітянин поклали квіти до пам’ятного знаку героям Небесної сотні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар