На Міжнародній конференції у Кіровограді обговорили інформаційну безпеку (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Кіровоградському національному технічному університеті відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційна безпека та комп’ютерні технології».

На конференції піднімали питання інформаційної безпеки держави, суспільства та особистості; програмування та інформаційно-комунікаційних технології, Інтелектуальних систем та штучного інтелекту.

“Я був дуже задоволений розмаїттям тематичного матеріалу, який було подано доповідачами конференції. Теми та проекти, про які йшла мова, без сумніву, є актуальними у сучасну добу інформаційних технологій”, – зазначив учасник конференції, розробник програмного забезпечення Владислав Єршов.

Участь в роботі конференції взяли студенти та викладачі-науковці Кіровоградського національного технічного університету; Харківського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи»; Харківського національного університету будівництва та архітектури; Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка; Національного університету «Львівська політехніка»; Вінницького національного технічного університету; а також вихованці Малої академії наук учнівської молоді – школярі Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв).

За інформацією кафедри програмування та захисту інформації КНТУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар