Учасник АТО з Олександрійщини отримав нове житло

Учасник АТО із Попельнастого, що на Олександрійщині, нещодавно отримав дах над головою. Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Подія ця для Віктора Скіка та його дружини Євгенії і маленького однорічного Богданчика була довгоочікуваною. Тривалий час подружжя мешкало з батьками чоловіка, а про власний будинок лише мріяли. Віктор працював різноробочим у місцевому господарстві, а потім був мобілізований для участі в АТО, де отримав контузію.

Демобілізували бійця у квітні минулого рокуПовернувшись додому він звернувся до сільського голови з проханням  допомогти у вирішенні житлового питання. Довго й чекати не довелося, адже у короткий термін сільська рада придбала родині нове житло, вартістю в 50 тис. грн.

Сам подарунок подружжя отримало ще восени 2015-го, а згодом матиме й право його приватизувати. Як розповідає Віктор Скік, за цей час у новій оселі встигли обжитися. «Будинок добротний, газо- та електрофікований, є вода. Ми тут щасливі, а що ще треба?», – відзначає чоловік.

«Подібний сюрприз невдовзі очікує ще на одну родину учасника АТО з Попельнастого, – зізнається Олег Волянський.  – І справа за малим, бо пакет документів на будинок практично готовий, скоро передамо ключі».

Історії обох цих родин дуже схожі. Хоча зі зрозумілих причин останню сільський голова не афішує.  Та й  без того відрадно, що керівник місцевої громади не на словах, а на ділі продовжує підтримувати наших захисників. А такі справи, безсумнівно, мають слугувати прикладом для інших.   

Поширити:

Залишити коментар:

коментар