На Кіровоградщині створено Обласний ресурсний центр допомоги учасникам АТО і переселенцям

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Під час сьогоднішньої сесії обласної ради депутати підтримали рішення про створення комунального закладу “Обласний центр допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам”.

Обговорюючи дане питання, депутати висловлювали своє незадоволення тим, що в проекті рішення немає інформації про граничну кількість працівників закладу, їх зарплати та повноваження, цікавилися джерелами фінансування Центру.  Також наголошували на тому, що орган законодавчої влади не може створювати комунальне підприємство, адже на це немає законодавчих підстав.

З усіх озвучених питань депутати взяли до уваги лише пропозицію депутата від «Самопомочі» Ірини Чемерис про зміну назви Центру, шляхом додавання слова «ресурсний».

Таким чином, 33-ма голосами депутатський корпус прийняв рішення про створення Обласного ресурсного центру допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам; доручив голові облради Олександру Чорноіваненку затвердити Статут закладу, призначити виконуючого обов’язки директора та забезпечити здійснення державної реєстрації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар