У Новоукраїнському районі зловмисник поцупив автівку у родички

Правоохоронці повернули власниці автомобіль, яким незаконно заволодів її родич. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

Раніше 26-річний житель Новоукраїнського району неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів.

«Встановлено, що чоловік прийшов до родички, яка проживає в одному з сіл, та попросив у неї легковий автомобіль, але отримав відмову. Розізлившись, гість без відома жінки пішов до транспортного засобу, де виявив ключі у замку запалення. Пошкодивши ворота, зловмисник виїхав з домоволодіння та вирушив кататися по населеному пункту. Того ж дня правопорушника було знайдено, а автомобіль повернуто власниці», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар