Кіровоградці взяли участь у всеукраїнському форумі Active cictizens (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

9-11 березня у Києві проходив Форум активних громадян, на якому більше 200 активних учасників з усіх регіонів України ділилися досвідом реалізації проектів соціальної дії. Столицю відвідали і кіровоградці.

Викладач КДПУ ім. В. Винниченка Ірина Ткаченко та журналіст Вікторія Салогуб були запрошені на форум як представники Кіровоградщини. Ірина Ткаченко реалізувана не один проект за підтримки Британської Ради в Україні. Зокрема, кілька освітніх медіа-кемпів.

“Неймовірна освітня поїздка до Києва в межах програми “Активні громадяни” (Active cictizens) від Британської ради в Україні. 9-11 березня тривав Форум активних громадян, на якому більше 200 активних учасників з усіх регіонів України ділилися досвідом реалізації проектів соціальної дії.

Пишаюся, що нам з Вікторією Салогуб випала нагода бути в потрібний момент в потрібному місці – з командою “Активних громадян”. Ми познайомилися з автором програми “Активні громадяни” – Майком Волдроном – людина, яка вміє надихати і навчати.

Три дні у цікавих форматах і тімбілдінгу – від market places до створення складних інженерних конструкцій…
Пізнавально і конструктивно – такий мій діагноз:)
А останній вечір – нагородження та справжній бал.

В межах програми “Startup. Розробка проектів соціальної дії” я провела двохгодинний воркшоп-марафон, під час якого кожен міг створити свою мотиваційну сторінку чи листівку. Неочікувано велика кількість охочих поворкошопити”, – написала Ірина Ткаченко на свої сторінці у соцмережі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар