Олександрійці пікетували міську раду і вимагали повернення пільг (ФОТО)

Сьогодні, 7 березня, під стінами міськради зібралося 45 осіб. Люди вимагали повернення пільгового проїзду в міських автобусах без графіка, коли рейси діляться на пільгові та платні. Про це повідомляє “Моя Олександрія”.


Голова громадської організації “Союз шахтарів-інвалідів” Сергій Горбачов розповів присутнім про листи, що направлені у міську раду т силові структури за підсумками попередньої акції, яка пройшла на цьому місці 26 лютого.

Міський голова Степан Цапюк, перший заступник Людмила Давиденко та депутатські фракції поки що на листи не відповіли. Поліція і СБУ, за словами активіста, поводяться пасивно. Тому Горбачов закликав пенсіонерів зібратися на Європейській площі 14 березня о 9 годині і піти з пікетами до відділу поліції і СБУ.

З мерії до людей ніхто не вийшов, сьогодні вихідний день. На акцію прийшли голови депутатських фракцій партії “Солідарність” Андрій Коломійцев і Радикальної партії Олега Ляшка – Сергій Гриценко.

Коломійцев заявив, що треба зустрітися з перевізниками, щоб вирішити питання пільгових перевезень на всіх рейсах. “Зрозуміло, з подальшою компенсацією їм”, – підкреслив депутат.

Гриценко закликав пікетувальників боротися за новий склад виконкому. Тоді, на думку депутата, в місті буде порядок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар