У Кіровограді “на гарячому” попались нічні крадії

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді наряд поліції охорони викрив крадіїв кабелю міжміського зв’язку. На одному перехресть міста близько першої години ночі поліцейськими були зупинені двоє чоловіків, у сумці яких знаходились інструменти та телефонний кабель.

Працівники поліції охорони виїхали на повідомлення про спрацювання сигналізації, де виявили відкритий люк і пошкоджений кабель. Правоохоронці терміново почали обстеження прилеглої території та неподалік побачили двох невідомих, які тримали у руках сумку та змотаний телефонний дріт.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особи громадян встановили. Ними виявилися місцеві жителі, 30 та 43 років, які неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за грабежі та крадіжки.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, адже кабель, який був пошкоджений, забезпечував міжміський зв’язок. Злодіям інкримінують вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар