Необережний кіровоградець попався з опієм

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Жителя Кіровоградського району викрито у зберіганні опію для подальшого збуту. Ним виявився 39-річний чоловік, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

26 лютого працівники 4-го управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України провели санкціонований обшук автомобіля під керуванням мешканця Кіровоградського району. У результаті було виявлено особливо небезпечний наркотичний засіб – опій.

Вилучене направлене на проведення експертизи.

Громадянину загрожує притягнення до кримінальної відповідальності згідно з ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50 або на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами відділу 4-го управління Департаменту протидії наркозлочинності НПУ 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар