Депутати Новоукраїнської райради додали понад 600 тис. грн на соціальний захист населення

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Депутати Новоукраїнської районної ради виділили з районного бюджету додаткових 637,2 тис. грн для управління соціального захисту населення. Всі ці кошти будуть спрямовані на виконання районних програм з соціальної підтримки населення району, зокрема ветеранів, пенсіонерів, інвалідів, учасників АТО, багатодітних сімей, осіб, що опинились в складних життєвих умовах.
Про це Першій електронній газеті  повідомила Тетяна Олефіренко, начальник управління соціального захисту населення Новоукраїнської РДА.

Із зазначеної суми 150,0 тис. грн виділено на фінансову підтримку громадських організацій інвалідів і ветеранів, в тому числі 28,0 тис. грн за рахунок субвенцій міського та сільських бюджетів.

Ще 145,0 тис. грн районного бюджету додатково піде на виконання в цьому році Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців Новоукраїнського району.

Загалом видатки районного бюджету на реалізацію районних програм соціального захисту населення на 2016 рік становлять 902,2 тис. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар