Кіровоградський суд посадив трьох активістів “Правого сектору” під варту

Ленінський районний суд міста Кіровограда обрав запобіжний захід для шістьох активістів “Правого сектору”. Про це повідомляє Depo.Кіровоград.

Захист просив замінити тримання під вартою трьох учасників бойових дій на сході країни домашнім арештом, іншим обвинуваченим – на особисті поруки.

Після 4 годин роздумів суд ухвадив залишити під вартою Пилипа Тарана, Сергія Рипаленка, Дмитра Нєкрасова терміном на 60 діб. Олександра Вергелеса, Галину Кулібабу та Івана Борисова залишили під домашнім арештом.

Також суд дійшов висновку, що в справі зібрано достатньо доказів та призначив її до судового розгляду на 4 березня 2016 року в залі Ленінського районного суду міста Кіровограда. Засідання розпочнеться об 11.00.

Нагадаємо, 29 листопада 2015 року до зали “Національної лотереї” на вулиці Гоголя в Кіровограді увірвалися понад десять людей у камуфляжі й балаклавах. Вони повалили на підлогу охоронця й одного з відвідувачів, який сидів за гральним автоматом. Потім розтрощили обладнання, забрали гроші з каси – понад 40 тисяч гривень – і на двох автомобілях зникли у невідомому напрямі.

Нападники виявилися членами “Правого сектору”, їх затримали.

Читайте також: Кіровоград: невідомі в масках і з автоматами розтрощили приміщення «Національної лотереї»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар