На кіровоградському Дніпрі врятували рибалок (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кілька днів тому о 16:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на кризі р. Дніпро біля с. Нагірне Світловодського району знаходяться рибалки, які невзмозі самостійно потрапити на берег через утворення промоїн на річці.

До місця події залучались водолазно-рятувальне відділення водолазно-рятувальної групи АРЗСП Управління на аероглісері «Пегас», аварійно-рятувальний автомобіль ДПРЧ-17 та оперативна група Світловодського міськрайвідділу У ДСНС України в області.

О 16:48 по прибуттю на місце відділення Державної пожежно-рятувальної частини №17 встановлено, що на відстані близько 400 м від берега знаходяться 5 рибалок, які самотужки не можуть вибратися з небезпечного місця.

Станом на 17:10 відділенням на АРА підготовлено гумовий човен та очікується прибуття аероглісера, який дислокується на відстані майже 20 км від місця події.

Рибалок попереджено про те, щоб вони не рухались з місця, та рятувальниками забезпечено їх безпеку засобами рятування людей на воді.

О 18:28 особовим складом водолазно-рятувального відділення Управління ДСНС в області  на аероглісері «Пегас» 5 рибалок було доставлено на берег.

36

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар