Кіровоградський викладач може сісти на 10 років за хабар

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На Кіровоградщині поліцейські розслідують кримінальне проводження за фактом отримання неправомірної вигоди викладачем навчального закладу.

Успішне складання екзаменаційної сесії студенткою, що до того встигла «провалити» заліки, педагог «оцінив» у 4600 гривень.

38-річний чоловік, викладач одного з вищих навчальних закладів обласного центру, отримував грошові кошти від 19-річної потерпілої у кілька етапів. За це він обіцяв дівчині вирішення питань щодо перездачі заліків та екзаменів на хороші оцінки.

Не маючи бажання просто так віддавати свої гроші, дівчина звернулася за допомогою до поліції.

Після отримання останньої частини «траншу», підозрюваного «на гарячому» затримали працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».

Якщо вину чоловіка буде доведено, йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 із конфіскацією майна.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар