У Кіровограді комісія буде проводити жеребкування, щоб роздати землю учасникам АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровоградській міській раді завершена розробка проекту «Положення про порядок отримання учасниками бойових дій, які безпосередньо приймали участь в антитерористичній операції, а також членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території м. Кіровограда”.

Підготовлений проект рішення міської ради, як і обіцяв під час прес – конференції заступник міського голови Олександр Грабенко, розміщено на сайті міської ради для публічного обговорення та внесення пропозицій від експертів та громадськості.

Запропонований варіант проекту рішення перебачає затвердження складу комісії по проведенню жеребкування при розподілі земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та членам сімей загиблих учасників антитерористичній операції для передачі безоплатно у власність та визначає порядок її роботи. З текстом проекту рішення і Положення можна ознайомитися тут.

Пропозиції (зауваження) можна подати у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, на сайт міської ради в через “Електронний виконавчий комітет” або безпосередньо до управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської міської ради (каб. 329), протягом 20 днів після оприлюднення даного проекту рішення. Довідки за телефоном: 22 09 49.

Після завершення обговорення, усі отримані пропозиції та зауваження будуть вивчені при винесенні зазначеного питання на сесію міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар