Родини загиблих в Афганістані отримають допомогу від Кіровоградської міськради

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив надати грошову допомогу 6 сім’ям загиблих в Республіці Афганістан   по 1 000 гривень кожній  та 75 учасникам бойових дій на території інших держав по 500 гривень кожному.

Як повідомила начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк, таке рішення виконком прийняв у  зв’язку з відзначенням 15 лютого 2016 року Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та враховуючи подання Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану, Кіровоградської міської організації ветеранів України, Спілки учасників бойових дій і ветеранів військової служби м. Кіровограда, Товариства інвалідів Великої Вітчизняної та інших війн м. Кіровограда.

Виконком доручив відділу бухгалтерського обліку виплатити грошову допомогу на загальну суму 43 500 гривень за рахунок коштів, передбачених для допомоги до свят ветеранам війни та праці а відділу соціальної підтримки населення –  забезпечити вручення грошової допомоги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар