Кіровоградська міськрада виділила 43 тис. грн на виплати військовим

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради видати грошову допомогу 6 сім’ям загиблих в Республіці Афганістан, 75 учасникам бойових дій на території інших держав. Всього з міського бюджету буде витрачено 43 тис. грн. 

Відповідне рішення виконавчий комітет міської ради прийняв сьогодні, 9 лютого, – повідомляє кореспондент Перщої електронної газети.

У проекті рішення повідомляється: “…до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та враховуючи подання Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану, Кіровоградської міської організації ветеранів України, Спілки учасників бойових дій і ветеранів військової служби м. Кіровограда, Товариства інвалідів Великої Вітчизняної та інших війн м. Кіровограда, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив:

  1. Дати грошову допомогу 6 сім’ям загиблих в Республіці Афганістан (по 1 000 грн кожній) на загальну суму 6 000 грн (шість тисяч гривень).
  2. Дати грошову допомогу 75 учасникам бойових дій на території інших держав (по 500 грн кожному) на загальну суму 37 500 грн (тридцять сім тисяч п’ятсот гривень) згідно з додатком 2.
  3. Відділу бухгалтерського обліку Кіровоградської міської ради виплатити грошову допомогу на загальну суму 43 500 грн (сорок три тисячі п’ятсот гривень) за рахунок коштів, передбачених для допомоги до свят ветеранам війни та праці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар