Який етап відбору для майбутніх поліцейських Кіровограда був найскладнішим? (ІНФОГРАФІКА)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Який етап відбору для майбутніх поліцейських Кіровограда був найскладнішим? Таке питання поставили адміністратори підписникам пабліку “Моя Нова Поліція. Кіровоград”

Загалом у пабліку за 4 дні проголосувало 306 підписників. 174 з них – не визначились із відповіддю і просто натиснули “результат”. Більшість підписників – звичайні кіровоградці, які просто слідкують за набором або ж “відсіяні кандидати”.

Отже, за результатом опитування, найтяжчим був етап співбесіди – 66 голосів. У коментарях опитування кандидати пояснюють складність етапу хвилюванням і тим, що ніхто не знав, що їх чекає. Психологічний і фізтест майже на рівні (18 і 17 голосів відповідно).

Читайте також: Нова поліція у Кіровограді: ціна престижу, секрети успіху та звільнені тіні (ФОТО)

Читайте також: Від пелюшок до пістолета – як багатодітна мама тести в кіровоградську поліцію здавала (ФОТО)

До речі, думка чоловіків і жінок поділилась майже однаково. За вийнятком того, що представники сильної статі голосували більше – 184 проти 124.

Читайте також: Кіровоградський відбір: майбутні поліцейські повинні знати, хто втік із зоопарку (ФОТО)

Варто відзначити, що неповнолітні та жителі не України участі в опитуванні майже не брали. Тож їх голоси враховуються у рамки похибки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар