Кіровоград: рятувальники відпрацювали практичні дії в умовах теплодимокамери (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Кіровограді на базі навчального пункту проводилося заняття зі службової підготовки під керівництвом заступника начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту  Максима Крутіня. Заняття в засобах індивідуального захисту органів дихання та зору в теплодимокамерах проводяться для працівників підрозділів Управління постійно, згідно з відповідним графіком.

У ході заняття у рятувальників були перевірені теоретичні знання, методики проведення розрахунків при роботі ланок газодимозахисної служби, вимоги охорони праці.

Під час проведення практичних занять в теплодимокамері централізованої бази газодимозахисної служби рятувальники провели, в першу чергу, оперативну перевірку апаратів захисту органів зору та дихання. Далі учасники занять відпрацювали роботу у складі ланки газодимозахисної служби під час гасіння умовної пожежі в сильнозадимленому середовищі та провели розвідку і гасіння умовного загорання, також було відпрацьовано дії ланок в умовах теплокамери.

Проводяться ці заняття для підтримання та набуття у рятувальників стійкості до теплового навантаження, дій в умовах сильного задимлення, що сприяє збереженню необхідного рівня психологічної готовності та їх працездатності в екстремальних умовах.

IMG_20150218_094751

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар