Кіровоградські волонтери змайстрували військовим автолазню (ВІДЕО)

У Кіровограді змайстрували лазню для бійців АТО. Основою для лазні стала чеська автівка “Авіатіка”. Про це повідомляє “5 канал”.

В автівці повністю переробили кузов, підняли висоту на півметра. Всередині утеплили та оббили водотривкою фанерою. Пересувна лазня обладнана баком на 450 л води, має освітлення, електророзетки та пральну машину. Вода нагрівається за допомогою твердопаливного котла або ж від електрики. Одночасно тут можуть митися троє солдат.

Автолазню передали для бійців 72-ї механізованої бригади на Донеччину. Сучасну автолазню відправили на передову волонтери з Кіровоградщини. Над її виготовленням місцеві підприємці працювали протягом року.

“Волонтери, не жаліючи своїх сил, своїх грошей, своїх умінь, вони роблять для фронту все. Для того, щоб ми перемогли. Таких бань, як зробили волонтери, зараз немає. Є бані військові, які розгортаються з палаткою – трудомісткі… Це, дивіться, комплекс – приїхав, покупались, попрались і поїхав далі”, – зауважив командир взводу 72-ї механізованої бригади ЗСУ Валентин Лихоліт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар