Кіровоградка відсвяткувала своє 102-річчя

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Другого лютого кіровоградка Анна Григор’єва зустріла свою 102-гу весну. З цією знаменною датою Анну Петрівну привітали керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко та начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк – повідомляє сайт міськради.

Анні Петрівні ніхто і ніколи б не дав сто років. Елегантна жіночка, добре себе почуває, ще й має здорове почуття гумору. Багато читає – Біблія є у неї настільною книгою. Онуки підтверджують, що бабуся щодня робить елементарні фізичні вправи – робить піші прогулянки навколо місцевого шкільного стадіону.

На запитання, у чому секрет її довголіття, Анна Григор’єва каже що це – рух, помірність у харчуванні, а головне – любов близьких людей, що її оточують. Рідні ж кажуть, що вся справа – в її безмірній доброті.

Анна Григор’єва народилася у Вірменії, навчалася в Грузії, півстоліття прожила в Азербайджані, де працювала на заводі лаборантом, хіміком-аналітиком. Останні півстоліття живе в Україні. Перший чоловік загинув на фронті, з другим прожила до глибокої старості. Анна Петрівна народила трьох дітей, має шістьох онуків та шістьох правнуків.

Альвіна Бондаренко і Юлія Вовк тепло привітали ювілярку і, разом зі щирими словами поздоровлень, вручили їй квіти, грошову допомогу та цінний подарунок.

Здоров’я Вам і ще довгих років життя, Анно Петрівно!.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар