У Кіровограді протягом тижня захищатимуть права пацієнтів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З 1 по 7 лютого у Кіровоградському обласному відділенні Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» триває тиждень захисту прав пацієнтів, присвячений 11-річчю створення організації.

– Пацієнти повинні знати до кого звертатися за допомогою, якщо порушуються їхні права. Протягом одинадцяти років існування організації, її фахівці завжди приділяли увагу пацієнтам, допомагали вирішувати проблемні питання у медичній та соціальній сферах. Тож з нагоди річниці створення організації, ми вирішили провести тиждень захисту прав пацієнтів, аби ще раз наголосити на тому, що кожен пацієнт має бути захищений законом. Якщо ж порушуються права, пацієнти повинні знати до кого їм звернутися за допомогою, – коментує заступник голови  правління Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» Юлія Чабанюк.

В організації плідно працює відділ аналітики та адвокації, фахівці якого протягом тижня надаватимуть юридичні консультації у сфері захисту прав пацієнтів.

Звертатися можна за телефоном (0522) 24-69-04, написати на електронну пошту kovlgv@ukr.net або звернутися за адресою: вул. Преображенська, 2, шостий поверх, офіс 10 (Будинок побуту).

Контактна особа: фахівець відділу аналітики та адвокації КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» Костянтин Данильченко (099 386 48 38).

Прес-служба  КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар