12 пенітенціаріїв Петрівської виправної колонії стали донорами (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Персонал Петрівської виправної колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49) став донором крові на підтримку Збройних Сил України

Учора, 26 січня, персонал Петрівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№49)  долучився до благодійного заходу на підтримку Збройних Сил України – став донором крові для поранених військовослужбовців, які зараз перебувають на лікуванні у військових госпіталях, таким чином допомогти пацієнтам, котрі потребують трансфузії.

Підтримати не тільки захисників нашої Батьківщини, а й пацієнтів онкологічного диспансеру, дитячої лікарні та пологового будинку в скрутну хвилину, здавши кров – є свідомим та добровільним рішенням 12 пенітенціаріїв установи. Кожен з співробітників прийшов на станцію переливання крові добровільно та безоплатно.

Персонал Петрівської виправної колонії (№49) вже не вперше приходить на допомогу тим, хто потребує переливання крові під час лікування. Адже  бути донором – у певній мірі почесно та навіть корисно для здоров’я.

Петрівська виправна колонія управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар