Жительці Кіровоградщини необхідна заміна суглобів (ФОТО, ДОКУМЕНТ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Допоможіть врятувати життя жительки селища Нова Прага Федорової Світлани Анатоліївни. Лікарі поставили їй діагноз лівобічний диспластичний коксартроз 3-4 ступеня. З такою хворобою 41-річна Світлана потребує заміни суглобів, а на операцію потрібно 100 тисяч гривень.

Диспластичний коксартроз тазостегнового суглоба вражає суглоби і людина просто перестає рухатися самостійно, доводиться терпіти постійні сильні болі, приймати знеболюючі і ходити на милицях. У результаті людина просто не може нормально жити, працювати, Світлані доводиться жити на пенсію по інвалідності і зарплату дочки.

Черги на безкоштовну операцію Світлана Федорова може не дочекатися тому давайте разом подаруємо людині шанс.

Реквізити: Карта Приват Банк 5168757262621537

Контактні номери телефону: 099 295 9679, 098 504 0400

(Перша електронна має фото паспорта Світлани та індивідуальну програму реабілітації інваліда, що підтверджують існування людини та її діагноз) 

Довідка:

Коксартроз — це хронічне захворювання дегенеративно-дистрофічного характеру з ураженням кульшових суглобів. Зустрічається коксартроз тазостегнового суглоба одного та обох суглобів. Симптоми цього захворювання наступні. У початкових стадіях розвитку захворювання протікає практично безсимптомно. Хворого можуть турбувати тільки незначна біль при ходьбі. З плином часу і розвитком захворювання больові відчуття посилюються. Болі зазвичай локалізуються в області паху і стегна. Через деякий час виникає хрускіт в суглобі, пацієнт починає кульгати і обмежувати рух хворої ноги. Захворювання в стадію загострення може призвести невдалий рух або надмірне фізичне навантаження.

Лікування коксартрозу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар