У Кіровограді нужденним сім’ям допомагають дровами

Соціальні працівники Кіровограда, провадячи свою діяльність серед малозебезпечених та соціально нестабільних сімей виявили, що велика частина з них навіть не мають чим опалювати своє житло. Через це, міські посадовці вирішили допомогти таким сім’ям.

Як розповів на прес-конференції директор Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олег Краснокутський, за підтримки заступника міського голови Олександра Мосіна вдалося налагодити забезпечення нужденних сімей дровами. Їм постачається деревина яку комунальні служби міста отримують під час планових обпилювань дерев міста.

“Загалом, під наглядом соціальних служб міста перебувають 189 нужденних сімей. Завдяки соціальним працівникам, які пильно спостерігають за ними з 14 грудня, такі сім’ї вчасно отримують всі соціальні виплати та допомогу”, – повідомив Олег Краснокутський.

За його словами, деякі з цих сімей ведуть досить аморальний спосіб життя і є безвідповідальними, тому соцпрацівникам доводиться ледь не за руку їх тягнути за фінансовими виплатами, які передбачені для них законом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар