У Світловодську хлопець зберігав коноплю для риби

Правоохоронці вилучили у чоловіка коноплю та саморобний кастет. За зберігання заборонених речей 20-річному зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про ймовірне вчинення жителем району правопорушення.

У ході перевірки інформації правоохоронці виявили у домоволодінні чоловіка паперовий згорток з речовиною, схожою на коноплю, вагою 10 грамів. Як пояснив зловмисник, нарковмісні рослини він зірвав у лісосмузі для риболовлі.

«Також у господаря будинку було виявлено та вилучено предмет, ззовні схожий на кастет, який, за словами власника, він виготовив із свинцю з метою самооборони», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 2 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар