Вихованці Кіровоградського будинку дитини колядували в Управлінні Націполіції області (ФОТО, ВІДЕО)

Малята з Кіровоградського будинку дитини завітали до поліцейських у гості з колядками. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

Приємна і очікувана зустріч відбулася в урочистій обстановці, адже маленькі артисти готувалися до такого серйозного заходу завчасно. Зі своєю Маланкою та Різдвяним Янголом діти бажали господарям «оселі» щастя та добробуту.

З хвилюванням та особливими відчуттями колядників зустрічали начальник Головного управління Національної поліції Сергій Кондрашенко та керівник поліції охорони області Володимир Луньов. Під час останнього візиту до будинку дитини вони і запросили малюків на свята до поліцейського офісу.

Серед вже добре знайомих їм дорослих, гості почувалися цілком спокійно, а тому у повній мірі із задоволенням та посмішками на обличчях продемонстрували все, що підготували для свята: колядки, пісні та Різдвяний Вертеп.

– Дійство вийшло по-справжньому особливим! Спілкуючись з дорослими, діти роблять це абсолютно щиро, і так само відкрито, по-дитячому діляться частинкою своєї душі. То найдорожче вітання, яке отримали у цьому році, – запевняє шеф поліції області Сергій Кондрашенко.

Після закінчення театралізованого дійства малята, як і годиться, отримали за виступи від поліцейських гостинці, після чого вирушили до свого теперішнього дому.

– Вони трохи стомилися, бо ще дуже маленькі, – каже директор Кіровоградського будинку дитини Петро Пастух. – Та подивіться на їх обличчя. Вони аж «світяться» від щастя. Для них це дуже урочиста подія. Дякую за запрошення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар