Які незаконні МАФи демонтують у Кіровограді першими? (ФОТО)

кіоск "Сладкая лавка"

У Кіровограді набирає обертів процес ліквідації з вулиць міста незаконно встановлених тимчасових малих архітектурних форм. Виконавчий комітет Кіровоградської міськради на найближчому засіданні розгляне проект рішення про демонтаж трьох МАФів біля Кіровоградської обласної дитячої лікарні.

Відповідно до проекту рішення виконкому, першими демонтованими незаконними торгівельними кіосками можуть стати  «Хот-Дог»,  «МТС» (пересувний) та «Сладкая лавка», які розташовані на майданчику навпроти дитячої обласної лікарні по вул. Преображенській.

Читайте також: У Кіровограді функціонує понад 60 незаконних МАФів

Читайте також: Колективна неспроможність або Непідйомні кіровоградські МАФи

Читайте також: У Кіровограді міський голова оголосив війну незаконним торгівельним спорудам (ФОТО)

У разі, якщо виконком схвалить дане рішення, власникам буде надано 15 діб для добровільного демонтажу тимчасових споруд з приведенням земельної ділянки у належний стан, з відновленням благоустрою. Якщо ж власники незаконних МАФів не приберуть свої кіоски добровільно, на Управління  містобудування та архітектури покладено завдання організувати їх примусовий демонтаж.

Нагадаємо, ще 3 грудня 2015 року комісія Кіровоградської міської ради з питань демонтажу тимчасових архітектурних форм прийняла рішення про демонтаж цих споруд через відсутність дозвільних документів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар