Кіровоградський дитсадок «Зірочка» відсвяткував свій 50-річний ювілей

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 15 «Зірочка» у Кіровограді відсвяткував свій 50-річний ювілей від дня заснування.

Привітати колектив садочка і юних вихованців закладу прийшли заступник міського голови Олександр Мосін, голова вільної профспілки освіти і науки  України Володимир Фундовний та начальник відділу інспектування навчальних закладів управління освіти Кіровоградської міської ради Світлана Кумпан.

Олександр Мосін тепло привітав працівників і вихованців дитячого садочка з визначною датою у житті їхнього закладу та побажав усім успіхів у вихованні маленьких мешканців міста, реалізації цікавих педагогічних проектів, здоров’я, радісних новорічних свят і що надзвичайно важливо – мирного неба над головою.

Цього дня заступник міського голови виконав також приємну місію – вручив цінний подарунок завідувачу закладу Людмилі Коц та Грамоти і Подяки Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету  колективу і працівникам дошкільного навчального закладу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар