Кіровоградських психологів учать працювати з учасниками АТО (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровоградському обласному госпіталі старував дводенний денний семінар–тренінг з психології для лікарів та психологів, які працюють з учасниками бойових дій в різного роду програмах реабілітації.

Тренер, який проводить навчання – Катерина Проноза,  кризовий психолог, член ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій». Катерина від самого початку АТО на сході України координує роботу  психологічної допомоги в військових госпіталях Києва та Київської області.

Навчання матимуть змогу пройти як психологи, які безпосередньо проводять реабілітацію учасників АТО, так і психологи Кіровоградського обласного воєнкомату та психологи Центрів медико-психологічної допомоги  Кіровоградського та Знам’янського районів.

«Це вже не перше навчання з психології, яке ми організовуємо в нашій області, –  зазначає головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко. – Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни  є організаційно методичним центром з надання медичної та психологічної допомоги в області, на його базі створений Центр медико-психологічної реабілітації «КОМПАС», і перед нами стоїть  задача підготувати спеціалістів, які залучаться до роботи з психологічної реабілітації в районах».

Ганна Колєва, керівник Кіровоградського осередку ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій та координатор Центру «КОМПАС», говорить, що вибір тренерів-психологів, яких запрошено на подібні навчання не випадковий. “ми запрошуємо професіоналів своєї справи, які в своїй діяльності досягли вже певних успіхів та результатів. Тож протягом цих двох днів з лікарями та психологами  працює саме такий фахівець», – розповіла Ганна Колєва.

Навчання триватиме до середи і закінчиться врученням сертифікатів учасникам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар