Жителі Кіровоградщини зробили 51 запит на “секретні матеріали” податкової

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У продовж січня-листопада 2015 року Кіровоградська ОДПІ  отримала та розглянула 51  запит на отримання публічної інформації від фізичних та юридичних осіб. З них: 44 запита – задоволено, 7 – відмовлено (запити на інформацію щодо третіх осіб, які  потребують конкретизації запитуваної інформації). Відповіді були надані у встановлений термін, передбачений законодавством.

Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області нагадує, що запит на інформацію подається фізичною або юридичною особою, об’єднанням громадян без статусу юридичної особи  до інспекції в усній чи письмовій формі під час особистого прийому або шляхом надсилання поштою, електронною поштою, телефаксом або телефоном.

Згідно із Законом України «Про доступ до публічної інформації», відповідь на інформаційний запит має бути надано не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар