Кіровоградців запрошують на Благодійний новорічний бал (АНОНС)

У четвер, 24 грудня, о 17.30 у кіровоградській обласній філармонії відбудеться Благодійний новорічний бал. Усі кошти, зібрані під час балу, будуть витрачені на різдвяні подарунки дітям Героїв АТО.

“Мрії дітей мають здійснюватись, особливо в Новий Рік та Різдво – під ялинкою дитинка має знаходити те, про що дуже-дуже мріяла. І ми з Вами, небайдужі люди, не можемо допустити, щоб діти, які вже ніколи не зможуть розраховувати на підтримку та допомогу батька, про яких піклується тільки мати, яка не в змозі задовольнити потреби більші, ніж елементарні, щоб ці діти, залишились без різдвяних подарунків, розчарувались в житті та припинили вірити в різдвяні дива, – повідомляється у спільності заходу. – Кожен з нас, завітавши на Благодійний Новорічний Бал, може сам стати Чарівником або Чарівницею і здійснити дитячу мрію.

Наприклад, 13-річного Ярослава, з села в Кіровоградському районі, чий тато Роман, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно, не встиг подарувати синові, який серйозно захоплюється біологією, справжній мікроскоп. Можливо за допомогою цього мікроскопу Ярослав зробить відкриття для всього людства. Чи мрію хлопчика Євгена, який в свої 15 років вже має репутацію справжнього майстра і йому вкрай необхідні столярні інструменти. Чи 8-річної Анечки, яка мріє знайти під ялинкою матеріали для творчості, щоб розвивати своє захоплення – робити прикраси з різних матеріалів. Чи семирічного Валерія, який мріє про конструктор «LEGO» та багатьох (на жаль багатьох) інших.

Діти Героїв, разом з іншими дітками Кіровоградської області зробили чудові вироби власними руками для Різдвяного ярмарку, який буде проходити під час Благодійного Балу і купуючи щось на цьому ярмарку ви отримуєте частку дитячого тепла, добра, любові”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар