“Соціальні картки” для кіровоградців діятимуть в “Копілці” і “Ятрані”

Сьогодні, 18 грудня, у Кіровоградській міській раді відбулося чергове засідання міського клубу “Ветеран” під головування очільника міської ветеранської організацій Андрія Зуєва – повідомляється на сайті КМР.

У роботі клубу взяв участь міський голова Андрій Райкович, який активно спілкувався  з ветеранами у режимі “питання – відповідь”. Людей найбільше цікавили питання соціального захисту, пасажирського обслуговування, надання житлово – комунальних і побутових послуг.

“Ветерани завжди будуть у центрі уваги міської влади, – запевнив міський голова. – Ми маємо на меті побудувати життя у Кіровограді таким чином, щоб зручно було всім, у тому числі тим, хто віддав роки життя на розбудову рідного міста. У наступному році ми плануємо реалізувати низку масштабних проектів, які покликані допомогти тим, кому сьогодні найважче – пенсіонерам, пільговим категоріям громадян”.

Один з таких проектів – “Соціальна картка”, стартує у Кіровограді вже 25 грудня.

“До цього часу через управління соціального захисту соціально – незахищеним мешканцям міста  будуть роздані спеціальні Соціальні картки, які дадуть право на знижку при купівлі товарів у торгівельних точках партнерів проекту.  Поки що цей соціальний проект підтримали два підприємства – це мережа магазинів фірми “Ятрань” і торгівельна мережа “Копілка”. Але нас обов’язково підтримають і інші представники соціально – відповідального бізнесу, у тому числі власники аптек і сфера побутового обслуговування”, – зазначив Райкович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар