Кіровоградські рятувальники привітали дітей зі святом Миколая (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У переддень свята Миколая кожна дитина бажає дива та приємних сюрпризів. Особливо очікують на цей день діти, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Саме такі хлопчики та дівчатка проживають у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей м. Кіровограда, тож рятувальники впродовж року постійно відвідують заклад.

Учора, 17 грудня, працівники обласного Управління ДСНС завітали до Центру аби не лише привітати його маленьких мешканців зі святом Миколая, а й навчити безпечному поводженню з вогнем, побутовими приладами або підозрілими предметами. Викладачі навчального закладу переконані, що зустрічі з рятувальниками йдуть на користь дітям, які повинні усвідомити, що все-таки в оточуючому світі можливо покладатися на підтримку дорослих.

Тож, зустрічати рятувальників прийшли усі вихованці Центру, адже такі заходи завжди проходять з масою яскравих вражень, так би мовити «на одному диханні». Під час інтерактивного заходу, який проходив під девізом «Потурбуйся про свою безпеку!» діти навчилися швидко одягати протигаз, у рамках конкурсу «Чарівна скринька» розрізняли, які предмети безпечні, а з якими потрібно користуватись з обережністю.

Конкурси були розраховані на різні вікові групи, тож молодші дітки з радістю розгадували загадки про вогонь та пожежу, а старші – відповідали на запитання «Вікторини». Усі учасники продемонстрували не лише гарні знання, а й бажання постійно навчатися, що вже засвідчує – рятувальники завітали до Центру недарма. Напередодні Новорічних свят ведуча акції, капітан служби цивільного захисту, Аліна Бакай порадила дітям не користуватися петардами, фейерверками та іншими піротехнічними виробами та цінувати власне життя.

На завершення заходу кожен з вихованців отримав невеличкі «миколайчики» від Служби порятунку з побажаннями міцного здоров’я, віри у власні сили та успіхів у навчанні в новому році.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар