Міська дитяча лікарня отримала на свята апарат УЗД і солодощі для дітей (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

До маленьких пацієнтів дитячої міської лікарні у Кіровограді сьогодні завітав Святий Миколай, щоб привітати дітей з прийдешніми новорічними святами. Цього дня у лікарні не вщухали дитячий гамір і сміх. Малеча радісно підтримувала виступи юних артистів, активно брала участь у різноманітних розвагах і конкурсах, які їм запропонували улюблені герої мультфільмів – фіксики.

Із зимовими святами дітей та їхніх батьків привітав і міський голова Андрій Райкович. Очільник міста побажав малюкам якнайшвидшого одужання, здоров’я, гарного настрою, успіхів у 2016 році. Не обійшлося і без приємних сюрпризів. До Новорічних свят лікарня отримала надзвичайно потрібний подарунок – сучасний апарат ультразвукової діагностики. Він вже встановлений у відділенні, а сертифікат на нього міський голова передав головному лікарю Оксані Клюєнко.

У дітей – своя радість. Андрій Райкович пригощав їх солодощами та мандаринами, тож черга, щоб розказати вірш міському голові вишикувалася довжелезна і малеча довго не відпускала міського голову. А він був і не протии, адже святотерапія – один із надієвіших методів у лікуванні дітвори.

За матеріалами сайту КМР

Поширити:

Залишити коментар:

коментар