Кіровоградські підприємці готують новорічні подарунки для бійців АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 17 грудня, у Кіровоградській міськраді зібрались керівників підприємств (установ, організацій) та волонтерські організації для того, щоб зібрати новорічні подарунки для бійців АТО.

Представник ГО “Бойове братство” та радник міського голови з питань учасників АТО Віктор Танцюро сказав, що з іровоградщини в зоні АТО служить близько 2000 бійців. Більшість із них зосереджено у  17-му, 34-му та 42-му батальйонах, а також в 3-му полку спецназу. І це не рахуючи військових, які розкидані по батальйонах інших областей.

На базі Кіровоградської міськради підприємствами міста буде зібрано “новорічно-різдв’яний транспорт”. “Обов’язки”  (хто які товари надасть для воїнів) підприємці ділити не намагались. А волонтери лише зауважили, що “бійцям до свят непогано було б зібрати цукерок та печива”. Проте не обмежували асортимент продуктів для новорічних солдатських пакунків, адже ні провіант, ні засоби гігієни на фронті ніколи не зайві.

Із 21 по 24 грудня  у їдальню  міськради підприємства приноситимуть продукти для бійців, які уже наприкінці цього тижня будуть відправлені в зоні АТО.

Окрім того, завтра у міськраді зберуть представників аптечних мереж міста, щоб забезпечити військових необхідними медикаментами – в першу чергу протизастудними препаратами.

А щоб  “новорічно-різдв’яні дарунки” були воїнам не тільки для здоров’я і шлунку, а й для душі,  міське управління освіти збере для них дитячі малюнки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар