Головні поліцейські Кіровоградщини відвідали школу-інтернат (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Голова кіровоградської поліції Сергій Кондрашенко разом з керівником поліції міста Ігорем Пайликом привітали діток школи-інтернату з Днем Святого Миколая.

У подарунок малята отримали кінопроектор, спортивний інвентар та, звичайно ж, солодощі. Натомість поділилися з гостями передноворічним настроєм та влаштували святковий концерт.

До такої приємної і водночас відповідальної зустрічі вихованці загальноосвітньої школи-інтернату, ліцею «Сокіл» готувалися з самого ранку. Потурбувалися про все необхідне для справжнього свята своїх підшефних і правоохоронці. Малеча отримала подарунки з цукерками, а також все необхідне для роботи творчого гуртка.

“Дорогі діти! Ми дуже вдячні вам за те, що покликали нас до себе в гості. Дякуємо за прекрасні виступи, справді професійні концертні номери і хороший настрій. Завжди раді нашим зустрічам і зі свого боку обіцяємо бути для кожного з вас друзями, порадниками і надійною підтримкою, – сказав звертаючись до малят Сергій Кондрашенко. – Ми бажаємо вам веселих новорічних свят. І завжди бути такими життєрадісними, усміхненими, здоровими та радувати своїх вчителів і наставників успіхами в навчанні”.

Директор школи-інтернату Сергій Сторчаус, зі свого боку, подякував керівництву поліції за візит та допомогу. “Сьогодні ми розпочали низку святкових ранків. Для наших вихованців така турбота і увага насправді необхідна та важлива. Чекатимемо наступних зустрічей, адже в наших діток серйозні плани щодо підготовки Різдвяних вистав”, – відзначив директор закладу.

По закінченню зустрічі правоохоронці повернулися до роботи, а задоволена малеча взялася куштувати цукерки. Свято видалося дійсно чудовим для всіх його учасників.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар