У Кіровограді не можуть подолати стихійну торгівлю

За рік правоохоронці Кіровоградщини провели 208 рейдів по стихійних ринках Кіровограда, Світловодська, Олександрії, Знам’янки та склали 420 протоколів про вчинення адміністративного правопорушення. Про це сьогодні, 14 грудня, під час апаратної наради в КОДА розповів заступник начальника превентивної діяльності Олександр Вігас.

За його словами, лише 7,2% протоколів (31)  було передано до суду. З них 18-ом порушникам присудили сплату штрафу, одному винесено попередження, а в 11 випадках справи було закрито через малозначимість порушення. Також Вігас наголосив, що лише у Світловодську правоохоронцям вдалося ліквідувати стихійну торгівлю в забороненому місці – біля Обеліску Слави і квіткового базару.

“Найважче боротьба зі стихійною торгівлею йде у Кіровограді. Тут люди захищають стихійників, бо не розуміють, що торгівлею займаються не люди, які виростили і продають свій товар, а перекупки, які просто не хочуть платити за місце на ринку. А воно коштує лише 7 грн. І ми хоч зараз готові забезпечити законним місцем для торгівлі кожного стихійника”,- повідомив Вігас.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар