Врятуйте життя: мама мріє вижити заради доньки (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Жителька Новоукраїнки Ольга Уперенко звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти врятувати життя її доньки. 36-річна Ірина влітку отримала тяжку травму хребта. Жінці уже зробили кілька операцій, після яких лікарі опустили руки. Зараз Ірина лежить вдома, адже коштів на подальше лікування у родини просто немає.

Лист від матері Першій електронній надіслала Ірина Лягул

“Звертаюся з великим материнським проханням допомогти моїй єдиній 36-річній доньці Ірині. Внаслідок нещасного випадку, який стався з нею наприкінці літа, вона отримала тяжку травму. В обласній лікарні їй зробили кілька складних операцій. Але, на жаль, втішних прогнозів лікарі поки що не дають. Нині Іра знаходиться вдома, вона не може самостійно пересуватися і прикута до ліжка. Нестерпний біль постійно пронизує все її тіло, тож щодня доводиться робити ін’єкції і приймати знеболювальні препарати. Ірина потребує подальшої реабілітації. А один день перебування в реабілітаційній клініці в Києві коштує – 5000 грн., у Львові – 2500 грн.

На жаль, усі заощадження, які ми мали, вже витратили. А тепер взагалі не знаю, як зарадити моїй єдиній донечці. До того ж, у неї є 10-річна донька, яку вона виховувала сама. Тому й сподіваюсь на людську допомогу, так як власними силами не можу забезпечити їй належне лікування.

Буду щиро вдячна всім, хто зможе допомогти моїй доньці, переказавши кошти на такі реквізити: одержувач: ПриватБанк, номер рахунка29244825509100, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570, найменування платежу: для поповнення картки Уперенко Ольги Петрівни 5168755624644601 на лікування доньки.

Додаткова інформація за тел.:(066)447-23-13, Уперенко Ольга Петрівна (066)710-33-67, Білокоз Людмила”

Перша електронна перевірила інформацію – вона відповідає дійсності. Деталей того, як жінка отримала травми спини, мати просить не розповідати. Родина сподівається скоріше вилікувати жінку і назавжди забути той страшний вечір.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар