Кіровоградська поліція вручила подарунки багатодітній родині переселенців (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Начальник Кіровоградського відділу поліції відвідав родину переселенців із зони АТО. З нагоди Дня благодійності правоохоронці завітали до будинку сімейного типу Іванових. Сім’я переїхала до Кіровограда з тимчасово окупованої території міста Луганська на початку року. Крім власного 10-річного сина, родина виховує ще шістьох прийомних дітей віком від 6 до 12 років.

Під час відвідин, у першу чергу, працівники поліції поцікавилися, як живе родина та якої допомоги потребує.

Батьки-вихователі розповіли, що діти потроху звикають до нового місця проживання, старші дівчата навчаються у місцевій школі, а вихованням малечі вони займаються вдома.

Спілкуючись з дітьми, правоохоронці привітали їх з наступаючими святами і подарували солодощі та спортивний інвентар. Крім того, від поліцейських діти отримали квитки до театру на новорічні вистави.

Хлопчики та дівчата щиро раділи зустрічі й віддячили гостям декламуванням віршів напам’ять.

– Підтримка і допомога сім’ям, які опинилися у скрутному становищі – добра традиція для правоохоронців. Діти, які зазнали життєвих труднощів, особливо потребують нашої турботи, – зазначив начальник відділу Ігор Пайлик. – Щоб зробити світ добрішим, кожному варто частіше виявляти увагу до інших.

 За матеріалами Кіровоградського відділу поліції

ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар