Кіровоградський обласний художній музей запрошує на майстер-класи (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З 7 по 12 грудня у Кіровоградському обласному художньому музеї будуть проводитись такі заходи:

7 грудня 2015 року о 14.30 у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи відеовітальні «Подорож історією мистецтва» відбудеться перегляд науково-популярного фільму «Давній Єгипет. Життя» (1-ша серія)»

9 грудня 2015 року в Малій галереї обласного художнього музею – будинку культури «Авіатор» Кіровоградської льотної академії України Національного авіаційного університету буде розгорнуто виставку робіт студентів факультету дизайну Кіровоградського інституту та Кіровоградського коледжу «Університет сучасних знань» «Вітрила юності»

10 грудня 2015 року об 11.00 у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Новорічної творчої майстерні» буде проведено майстерклас із декоративного живопису «Солодка мрія»

Проводить: Богдан Мороз – художник  І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського  «Світ і Вітчизна»

10 грудня 2015 року о 15.00 у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться презентація участі у тренінгу за програмою Британської ради в Україні «Активні громадяни», який проходив у Тренінговому центрі №1

Презентують: Олег Юрченко – старший науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи та Микола Правда – науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи

11 грудня 2015 року об 11.00 у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Новорічної творчої майстерні» буде проведено майстер-клас «Зимовий пейзаж»

Проводить: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом музею – картинної галереї Петра Оссовського  «Світ і Вітчизна»

 

Протягом тижня діє програма для дітей та батьків «Залиш дитинку на годинку» (мистецькі цікавинки: майстер-класи, ігри, перегляд мультиплікаційних фільмів та ін.). 

Такий захід діє в музеї як на постійній основі, так і на замовлення батьків

Також ви маєте можливість переглянути:

  • виставку дитячих робіт «Очима маленького чуда» у Малій Галереї Кіровоградського обласного  художнього музею – відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам Кіровоградської обласної бібліотеці для дітей імені Т. Шевченка;
  • виставку художніх творів «Весняний пленер у Дендропарку»                          в конференц-залі обласної державної адміністрації.      

У Кіровоградському обласному художньому музеї проводиться безстрокова акція «ЗАМАСКОВАНА ТУРБОТА» (плетіння маскувальних сіток для військових).

Приєднатися до акції можна в картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна». Долучитися можуть усі бажаючі                          в робочий час галереї. 

Нагадаємо, з 30 листопада 2015 року  в  музеї розпочато проведення ремонтно – реставраційних робіт та тимчасово припинене експонування  стаціонарних та тимчасових експозицій.

Для відвідування відкрито експозиції відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», де також є можливість переглянути виставку художніх творів «Малій батьківщині присвячується…», присвячену пам’яті видатних художників-земляків Івана Похитонова (1850-1923)                               та Петра Оссовського (1925–2015) за підсумками проведення пленерів                       у Добровеличківському, Новоукраїнському та Маловисківському районах.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар