Нагороди “За заслуги” від кіровоградської міськради отримають депутат від “Опоблоку” та священик

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Виконком Кіровоградської міської ради сьогодні, 4 грудня, прийняв рішення нагородити відзнаками “За заслуги” двох кіровоградців – директора хореографічного колективу “Анюта” Анну Ніжнікову (по сумісництву – депутат міськради від “Опозиційного блоку”) та протоієрея єпархії УПЦ МП Євгена Назаренка. Про це повідомляє коресподент Першої електронної газети.

Директора танцювального колективу “Анюта” Анну Ніжнікову (по сумісництву – депутат міськради від “Опозиційного блоку”) буде відзначено нагородою “За заслуги” І ступеня – за вагомий особистий внесок у розвиток хореографічного мистецтва та піднесення авторитету Кіровоградщини, створення сприятливих умов для розвитку творчих здібностей у підростаючого покоління та з нагоди 20-річчя від дня заснування колективу.

Настоятеля храму Благовіщення Пресвятої Богородиці Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви відзначено нагородою “За заслуги” ІІ ступеня – за вагомий внесок у розвиток культурного та духовного життя мешканців міста, активну громадську, просвітницьку, благодійну діяльність та з нагоди 50-річчя від дня народження.

Нагадаємо, мама Анни Ніжнікової кіровоградка Наталя Ніжнікова презентувала свої творчі роботи на Міжнародному фестивалі співдружності російських співвітчизників зарубіжжя “Душа залишається в Росії”, який проходив у Курській області. Тут майстриня заявила, що у Кіровограді зазнає утисків через свою проросійську позицію, а місцеве населення, яке прагне до мистецтва, просто залякують. Тому жінка планує переїхати в Росію.

Читайте також: Кіровоградсько-«русская» майстриня скаржиться на утиски і мріє виїхати в Росію (ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар