В Олександрії переобрали голову спілки журналістів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В Олександрії переобрали голову місцевої територіальної організації Національної спілки журналістів України. Ним вдруге стала редактор часопису «Сільський вісник» Ірина Балашова. Голосування за керівника відбулося на звітно-виборній конференції Олександрійської територіальної організації НСЖУ, що вчора проходила в прес-центрі Будинку футболу. 

БалашоваРозпочавши конференцію Ірина Балашова прозвітувала про останні роки роботи спілчанської організації. А також виконала приємну місію – вручила посвідчення та значок новому члену спілки – кореспондетну “Сільського вісника” Наталії Луценко. Тепер олександрійський осередкок налічує 41 журналіста.

Учасники конференції одноголосно проголосували не лише за переобрання нового керівника, а й склад нового бюро правління, яке сформували з восьми журналістів. Увійшли до нього Ірина Балашова, Віктор Голобородько, Олена Карпачова, Надія Бойко, Олена Сторчова, Іван Мельник, Руслан Гаврилов та Євген Грановський.

Троє журналістів, а саме Ірина Балашова, Віктор Голобородько та Євгенія Ніколаєва рекомендовані зборами у члени правління обласного осередку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар