Поліція Кіровоградщини співпрацюватиме із Місією ЄС (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Керівництво Національної поліції Кіровоградщини домовилось про співпрацю з представниками Консультативної місії Європейського Союзу. Зустріч делегації КМЄС з очільником поліцейського відомства Сергієм Кондрашенком та його заступниками відбулася 3 грудня у рамках робочого візиту в Кіровоградську область.

Участь у заході взяли фахівці відділу регіонального співробітництва Консультативної місії Європейського Союзу в Україні: голова делегації – Міхай Барбуту (Румунія), заступник голови – Фелікс Гауч (Австрія) та Станіслав Безовскі (Болгарія), а також асистенти відділу регіонального співробітництва КМЄС в Україні – Дмитро Мельник та Ілля Маслов (Україна).

Під час спілкування представники КМЄС розповіли про мету візиту та напрямки своєї роботи. Зокрема наголосили, що мають намір ознайомитися з діяльністю державних структур, у тому числі й правоохоронних та силових відомств, а також інститутами громадянського суспільства. Оскільки основні аспекти роботи місії полягають в аналізі ситуації у конкретному регіоні, внесенні пропозицій для подальшого опрацювання і реалізації їх на практиці.

Що стосується безпосередньо роботи поліції Кіровоградщини, було вирішено зосередитися на розгляді розслідувань кримінальних проваджень та організації забезпечення публічної безпеки і порядку в умовах реформування правоохоронної структури. Європейські гості цікавилися станом криміногенної ситуації в області загалом, напрямком боротьби з наркобізнесом, протидією злочинам економічної спрямованості, роботою дільничних інспекторів з профілактики правопорушень та заходами, спрямованими на покращання щоденної діяльності поліцейських.

На питання учасників делегації відповідали заступники начальника ГУ НП в області Дмитро Ткачонок, Володимир Куценко, Дем’ян Таршин (начальник слідчого управління) та Олександр Скляревський (начальник кримінальної поліції).

Зі свого боку, очільник Національної поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко, запевнив іноземних гостей у цілковитій готовності правоохоронців до тісної взаємодії та конструктивного діалогу.

Наприкінці заходу було досягнуто домовленості щодо проведення низки окремих робочих зустрічей представників КМЄС із керівниками структурних підрозділів поліції у період до 10 грудня 2015 року та організацію тренінгів і розгляду проектів з удосконалення роботи відомства.

Сектор комунікації ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар