Держгеонадра скасували наказ, який зупинив роботу “Велти”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Держгеонадра скасували наказ, який зупинив роботу ГЗК. 2 грудня Державна служба геології на надр України скасувала власний Наказ №374, яким зупинила роботу гірничо-збагачувального комплексу з видобутку титанової сировини ТОВ ВКФ “Велта” (Кіровоградська область). Таким чином Служба частково відмовилась від вимог, що були висунуті компанії.


“В ході консультацій вимоги служби були переформатовані. Компанія вже сформувала необхідний пакет документів щодо внесення змін до спеціального дозволу та направила до Геонадр. А інші висунуті вимоги вже скасовуються. Вважаю це перемогою не тільки законності, а й здорового глузду, хоча остаточною вона буде тільки після узгодження всіх документів у січні” – прокоментував Андрій Бродський, генеральний директор компанії “Велта”

Нагадаємо, що 30 листопада компанія “Велта” домоглась судової заборони на припинення дії ліцензії через суд та розпачала запуск ГЗК.

20 листопада ГЗК компанії “Велта” повністю зупинив свої потужності, через Наказ № 374 Державної служби геології та надр України, яким було зупинено дію спеціального дозволу на право користування надрами.

Читайте також: Представникам “Велти” пообіцяли допомогти у вирішенні проблем з ліцензією

Читайте також: Кому потрібна зупинка «Велти»?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар