На Кіровоградщині заарештовано чоловіка, який вбив співмешканку

За попередніми даними, під час сварки на ґрунті ревнощів потерпіла отримала травми голови, які виявилися несумісними з життям. За скоєне 34-річному підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Подія мала місце в ніч на 30 листопада у місті Новомиргород. 29-річна жінка перебувала в гостях у знайомих і розпивала алкогольні напої. Потім повернулася додому, де у неї виникла сварка зі співмешканцем, який був невдоволений такою поведінкою. Нетверезий чоловік почав наносити жінці удари ногами і руками по голові та в інші частини тіла.

До ранку потерпіла залишалася без надання медичної допомоги. Швидку їй викликали правоохоронці, коли до них надійшло повідомлення про подію. Жінку госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні, де вона не приходячи до тями померла.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Як повідомив начальник Новомиргородського відділення поліції Євген Чуйко, зловмисника затримано, йому оголошено підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу – арешт.

За матеріалами сектору комунікації ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар