1 грудня у Кіровограді назвуть імена найгірших чиновників (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У вівторок, 1 грудня, об 11:00 у приміщенні прес-центру ГО «Територія успіху» (м. Кіровоград, вул. Єгорова, 40, оф. 205) проходитиме церемонія оголошення лауреатів щорічної обласної антипремії «Шина року-2015».

Організаторами конкурсу в області є ГО «Територія успіху» та ГО «Флора». Протягом року громадськість Кіровоградщини мала змогу надіслати заявку про висунення свого кандидата на одержання антипремії, заповнивши відповідну форму і надіславши на адресу організаторів. За результатами опитування було обрано лідерів антирейтингу, які й стали цьогорічними  номінантами.

Довідка. Премія «Шина року» — це відзнака за брутальне порушення основоположних принципів діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування, ігнорування думки громади. Ця ініціатива не є ні комерційною, ні політичною, ані релігійною. Метою заснування та вручення цієї премії є привернення уваги громадськості до порушень загальноприйнятих принципів діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування.

Щороку вручення премії проходить до відзначення річниці силового розгону учасників мирного Євромайдану, яке відбулось 30 листопада 2013 року. І саме шини під час подій Революції Гідності стали  своєрідним символом народного протесту проти свавілля влади та не бажання виконувати злочинні накази.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар