У Кіровограді презентують мережу вільних політиків (АНОНС)

26 листопада, Кіровоград (15.00) ІАЦ ПЕРЕВЕСЛО, вул. Острівська 2, корп. 2, к. 8 (р-н пл. Б. Хмельницького) відбудеться презентація проекту «Мережа Вільних Місцевих Політиків». Організатори запрошують до участі політиків, громадських активістів та журналістів до участі у презентації. 

Мережа Вільних Місцевих Політиків – спільний проект ГО Центр Громадянських Ініціатив та представництва Фонду Фрідріха Наумана в Україні (діє з 2014 року), створений щоб посилити вплив на формування української регіональної та місцевої політики з боку активних громадських активістів та депутатів місцевих рад, сприяти їх професійному зростанню, пропонувати дієві розв’язки місцевих проблем.

На Форумах Мережі – основних заходах проекту можна розширити свої професійні контакти, критично оцінити власну діяльність та знайти нових колег, з якими пліч-о-пліч можна змінювати країну на краще.

Заходи проводять кращі українські та закордонні фахівці з питань місцевого та регіонального розвитку, управління проектною діяльністю, роботі з громадами та застосування соціальних технологій, багатьох галузевих тем, депутати Парламенту і місцевих рад поточного й попередніх скликань.

Проект презентуватимуть:

Віталій Загайний (Голова Центру Громадянських Ініціатив з 2013 року, технолог, модератор, тренер та організатор ділових публічних подій, експерт з питань самоврядування та самоорганізації).

Максим Колєсніков (Експерт з питань партійного будівництва, децентралізації та місцевого самоврядування. Тренер та організатор навчальних заходів. Керівник та учасник парламентських та місцевих виборчих кампаній).
За детальною інформацією звертайтеся за телефонами: +38(098) 84 21 479,
+38(093) 20 53 168.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар