У Кіровограді завершується ремонт відділення паліативної допомоги

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У кіровоградській Центральній міській лікарні, що на Фортечних валах, завершується ремонт приміщення, в якому розміщуватиметься відділення паліативної допомоги. Будівельники завершили утеплення фасадів і приступили до внутрішніх робіт.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі міської ради.

“Міська влада стримала своє слово і в Кіровограді нарешті запрацює таке необхідне і соціально важливе паліативне відділення, – відзначив Іван Марковський. – Довгий час ця проблема не знаходила свого вирішення, ми ж знайшли таку можливість і місто самостійно здійснило увесь комплекс робіт від виготовлення проекту до капітального ремонту приміщення, закупівлі необхідного обладнання, навчання медичного персоналу”.

За словами Марковського, вже у грудні паліативне відділення почне функціонувати і я вдячний усім, хто долучився до цієї соціально важливої справи: проектантам, будівельникам, медикам, працівникам управлінь капітального будівництва і охорони здоров’я за те, що у стислі терміни, а роботи розпочалися у вересні, ми реалізували складний і необхідний для міста проект.

Іван Марковський ознайомився також з виконанням ремонту у дитячому інфекційному відділенні лікарні. За інформацією будівельників, до відкриття сучасних боксів для лікування інфекційних хвороб залишилося чекати недовго. Завершення робіт – справа декількох тижнів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар