На Кіровоградщині влаштували конопляне полювання

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
ілюстрація

За одну добу працівники територіальних органів поліції області викрили кілька фактів зберігання громадянами наркотичних засобів.

Під час відпрацювання території одного з населених пунктів Новоархангельського району у будинку 36-річного місцевого жителя правоохоронці виявили близько 70 грамів подрібнених рослин, схожих на коноплю.

Було проведено огляд і в домоволодінні раніше судимого за наркозлочини 44-річного мешканця Добровеличківського району. У результаті в одній з кімнат працівники поліції виявили саморобний пристрій для вживання марихуани та кілька паперових згортків з наркотичним засобом вагою близько 50 грамів.

А на одній з вулиць міста Олександрія правоохоронці зупинили 33-річного місцевого жителя. Під час особистого огляду у кишені одягу чоловіка було виявлено згорток з 20 грамами рослинної речовини, схожої на коноплю.

10 листопада до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що житель одного з сіл зберігає та вживає наркотичні засоби. Інформація знайшла підтвердження. Під час огляду, за згодою господаря, домоволодіння правоохоронці виявили у кімнаті будинку паперовий згорток з подрібненим листям рослини, схожої на коноплю, вагою близько 10 грамів. 22-річний власник зілля пояснив, що зберігав його для власного вживання.

Вилучене направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

Прес-служба ГУ Національної поліції України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар