Кіровоградські військові та волонтери отримали нагороди від Української православної церкви Київського Патріархату (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 8 листопада, в храмі Української православної церкви Київського Патріархату, що на селищі Гірничому, відбулося вручення нагород «За жертовність і любов до України». Єпископ Кіровоградський та Голованівський Марк, з благословення Святійшого Патріарха Філарета вручив нагороди військовим та волонтерам.

Загалом, нагороджено було 25 чоловік. Деякі військовослужбовці не змогли отримати відзнаки особисто, тому що на даний момент, обороняють Україну від агесора на Сході. Їм нагороди передадуть військові командири.

«Ця медаль є таким собі словом «дякую» – дякую від імені церкви за ваше дійство, за ваш подвиг, за вашу любов!», – звернувся до присутніх владика Марк перед врученням відзнак.

Єпископ Кіровоградський та Голованівський розповів кореспонденту Першої електронної, що військових до нагороди радили волонтери.

«Волонтери з військовими тісно співпрацюють, вони знають про їх діяльність, подвиги та служіння, тому ми довірилися їм, і тих кого вони запропонували, ми подали до нагородження», – розповів владика Марк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар